Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Μια γεμάτη Κυριακή

Γεμάτη για το Ελεύθερο Σχολείο μας η επόμενη Κυριακή, 01 Ιουνίου.
Τα μικρά μας, μαζί με τη δική μας συνοδεία, θα ξεκινήσουν το πρωί στις 10:00 από την ΑΡΣΙΣ και με λεωφορεία θα μεταβούν στο Δημοτικό Κήπο για να πάρουν μέρος στη Γιορτή Ανακύκλωσης που διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης.

Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν και να παίξουν με θέμα την ανακύκλωση, να κάνουν κατασκευές με ανακυκλώσιμα και φυσικά υλικά όπως το ξύλο, να παίξουν το τρισδιάστατο παιχνίδι ανακύκλωσης το «Σκουπιδάκι» (μια δημιουργία των φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχ/κων Βιομηχανικού Σχεδιασμού, του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας) και να κάνουν Fly fox – αερογέφυρα, μια συναρπαστική εναέρια δραστηριότητα με την εμπειρία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Στη συνέχεια θα μεταβούνε στο Πάρκο Ηπειρωτών, όπου μαζί με τους εργαζόμενους του καταστήματος Βασιλόπουλος στην Κοζάνη και το Σύλλογο Ηπειρωτών θα φάνε, θα πιούνε και θα παίξουν παραδοσιακά παιχνίδια που έχουν ήδη ετοιμάσει οι δασκάλες τους.
Η μέρα φυσικά είναι ανοιχτή για όλους τους εθελοντές και μη της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης. Ελάτε να περάσουμε μια όμορφη, γεμάτη Κυριακή, μαζί με τα παιδιά του Ελευθέρου Σχολείου, ελάτε να περάσουμε μια Κυριακή, όπως θα πρέπει να είναι όλες οι Κυριακές μας. 
Το ραντεβού μας είναι την Κυριακή το πρωί στις 10:00, στην ΑΡΣΙΣ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου