Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Μετά από μια «γεμάτη Κυριακή»



Η Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, ήταν για τα παιδιά και τους εθελοντές του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης ημέρα εκδρομής και πολλών δραστηριοτήτων.

Η ημέρα ξεκίνησε με την συμμετοχή μας στη Γιορτή Ανακύκλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης, στο Δημοτικό Κήπο. Εκεί τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν δημιουργικά με θέμα την ανακύκλωση, να κάνουν κατασκευές με ανακυκλώσιμα και φυσικά υλικά, να παίξουν το τρισδιάστατο παιχνίδι ανακύκλωσης το «Σκουπιδάκι» και να απολαύσουν τα παιδαγωγικά και χαρούμενα παιχνίδια του εμψυχωτή-πειρατή.

Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πάρκο των Ηπειρωτών  όπου μας περίμεναν οι εργαζόμενοι του supermarket «AΒ Βασιλόπουλος» και τα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης, όπου το παιχνίδι, το κέφι, η ζωντάνια και τα αθώα  χαμόγελα των παιδιών που πλημμύρισαν από άκρη σε άκρη τον χώρο.

Μετά από μια τόσο «γεμάτη Κυριακή» οι εθελοντές της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ:
  • στο Δήμο Κοζάνης και στους διοργανωτές της Γιορτής Ανακύκλωσης για τη φιλοξενία τους και για τη διάθεση λεωφορείου για την μετακίνηση των παιδιών, 
  • στο τοπικό υποκατάστημα του «AΒ Βασιλόπουλος» για την προσφορά σάντουιτς, χυμών και διαφόρων εδεσμάτων στα παιδιά, αλλά και στους εργαζόμενους οι οποίοι  με δικά τους χρήματα αγόρασαν και προσέφεραν στην ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και τέλος 
  • στο Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης για τη σημαντική τους υποστήριξη και τη διάθεση του πάρκου με τον εξοπλισμό που διαθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου